Het is belangrijk om te weten dat u niet de enige bent die te maken heeft met coeliakie of met iemand in uw omgeving die dit heeft. Herkenning vinden bij mensen die hetzelfde meemaken, lotgenoten dus, kan u enorm helpen om met deze chronische darmaandoening om te gaan.

Hoe is het bijvoorbeeld als ouder om te horen dat uw kind coeliakie heeft? Hoe gaat u om met verjaardagsfeestjes, trakteren, voorlichting aan andere ouders, op school of op het kinderdagverblijf? Hoe pakt u bepaalde situaties aan en welke tips heeft u voor anderen hierin?

Heeft u zelf te horen gekregen dat u coeliakie heeft dan kunt u hier uw vragen stellen en tips delen over het omgaan met coeliakie. Waar kunt u bepaalde producten kopen? Wat moet u allemaal aanpassen in de keuken? In welke restaurants kunt u glutenvrij eten? Hoe gaat dat eigenlijk, glutenvrij op vakantie?

Kortom… wij nodigen u van harte uit om uw ervaringen, informatie en tips te delen in ons glutenvrije ontmoetingscafé, zodat iedereen die te maken heeft met coeliakie hier van elkaar kan leren en niet iedere keer opnieuw het wiel uit hoeft te vinden.